Tapahtumia

Tältä sivulta löydät Kotkan saaristokalastajat ry.n järjestämiä tapahtumia. 

Järjestämme heinäkuussa ke 17.7. klo 10-14 onkitapahtuman Kotkan Kuusisessa (aloitus kääntöpaikalla). Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja sen aikana on lainattavissa rajoitettu määrä onkia. Voit ottaa myös omat välineet mukaan. Tarjoamme onkimadot. Tapahtuma on leikkimielinen, mutta päivän suurin (kg) kokonaissaalis palkitaan. Tarjolla on pientä purtavaa, kahvia ja mehua. Tervetuloa :-)

ELOkuu 2024

Järjestämme perjantaina 16.8. onkikilpailun Pyhtään Saaristomarkkinoilla Lököressä klo 14-16.


Kilpailussa on useampi lasten luokka ja yksi aikuisten luokka. Painavimman kokonaissaaliin kalastanut palkitaan kussakin luokassa.


Onkivälineitä saatavissa lainaan paikan päällä rajoitetusti. Matoja saa ilmoittautuessa veloituksetta. Ei osallistumismaksua, ilmoittautuminen paikan päällä klo 13.30 alkaen.

Järjestämme elokuussa keskiviikkona 21.8. klo 10-14 onkitapahtuman Kotkan Kuusisessa (aloitus kääntöpaikalla). Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton ja siinä on lainattavissa rajoitettu määrä onkia. Tarjoamme onkimadot. Tapahtuma on leikkimielinen, mutta päivän suurin (kg) kokonaissaalis palkitaan. Tarjolla on pientä purtavaa, kahvia ja mehua. Tervetuloa :-)

lokakuu 2024

heinäkuu 2024

Syyskalastussafari Kotkan Luovissa 25.-27.10. 2024 (pe-su)

Kaikille avoin viikonlopun mittainen kalastustapahtuma. Ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittelemme tarkemmat aikataulut yms. hyvissä ajoin kotisivuillamme.

Jaa tämä sivu