UUSI HYVÄN TUULEN KALASTUS- JA VENEILYSEURA KOTKAAN!

Olemme Kotkan saaristokalastajat ry, joka perustettiin v. 2017. Seurassamme on tällä hetkellä n.40 jäsentä. Aktiivinen kalastaminen Kotkan saariston vesillä ja meriluonnosta nauttiminen ovat meille tärkeitä. Kalastamme sääntöjä ja määräyksiä noudattaen ja luonto huomioiden. Muita vesillä liikkujia kohtaan olemme ystävällisiä ja avuliaita. Näin syntyy yhteinen hyvän tuulen kalastusilmapiiri, jota vaalimme jäsentemme keskuudessa.

Pyrimme edistämään nykykalastusta sen kaikissa muodoissa: jiggausta, jerkkausta, vetouistelua, heittokalastusta jne. mutta perinteisemmät verkko- ja pilkkikalastajatkin ovat yhtä tervetulleita seuraan. 

Tukikohtana seurallamme on rivitaloasunto Kotkan Kirkonmaa-saaressa. Asunto on vuokrattavissa seuran jäsenille. Myös veneen vuokraus onnistuu jos tulet esim. yhteysalus Otavalla auton kanssa saareen. Katso tarkemmat tiedot kohdasta "Asunnon vuokraus"

Seura järjestää tapahtumia, kilpailuja, kokoontumisia, kursseja sekä leirejä. Järjestämme vuosittain huhti-toukokuun tietämillä Kevättaimensafarin Kotkan seudun vesillä. Kyseinen tapahtuma keskittyy meritaimenen heittokalastukseen.

Loka-marraskuun aikoihin järjestämme Syyskalastussafarin, jossa keskitytään useamman kalalajin kalastukseen. Molemmat tapahtumat ovat viikonlopun mittaisia sisältäen majoituksen ja ruoat. Lisätietoja tapahtumista kotisivuillamme hyvissä ajoin etukäteen.