UUSI HYVÄN TUULEN KALASTUS- JA VENEILYSEURA KOTKAAN!

Jouni ja taimen keväällä 2018

Aktiivinen kalastaminen Kotkan saariston vesillä ja meriluonnosta nauttiminen ovat meille tärkeitä. Kalastamme sääntöjä ja määräyksiä noudattaen ja luonto huomioiden. Muita vesillä liikkujia kohtaan olemme ystävällisiä ja avuliaita. Näin syntyy yhteinen hyvän tuulen kalastusilmapiiri, jota vaalimme jäsentemme keskuudessa.

Pyrimme edistämään nykykalastusta sen kaikissa muodoissa: jiggausta, jerkkausta, vetouistelua, heittokalastusta jne. mutta perinteisemmät verkko- ja pilkkikalastajatkin ovat yhtä tervetulleita seuraan. 

Tukikohtana seurallamme on mökki Kotkan Kirkonmaa- saaressa. Mökki on vuokrattavissa seuran jäsenille. Myös veneen vuokraus onnistuu jos tulet  esim. yhteysalus Otavalla auton kanssa saareen. Katso tarkemmat tiedot kohdasta "Mökin vuokraus"

Seuralla on suunnitelmissa järjestää tapahtumia, kilpailuja, kokoontumisia, kursseja sekä leirejä .  Järjestämme vuosittain huhti-toukokuun tietämillä Kevättaimensafarin Kotkan Kirkonmaan saaressa. Kyseinen tapahtuma keskittyy meritaimenen heittokalastukseen.

Loka-marraskuun aikoihin järjestämme Syyskalastussafarin, jossa keskitytään useamman kalalajin kalastukseen. Molemmat tapahtumat ovat viikonlopun mittaisia sisältäen majoituksen ja ruoat. Lisätietoja tapahtumista kotisivuillamme hyvissä ajoin etukäteen.