Uusi hyvän tuulen kalastus- ja veneilyseura Kotkaan!

Kevättaimensafari 2019 osallistujia.

 

Kotkan saaristokalastajat  on aktiivisten kalamiesten ja -naisten seura, jonka toiminta edistää kestävää, modernia kalastusta ja veneilyä sen kaikissa muodoissaan, ympäröivä luonto ja muut vesillä liikkujat huomioiden.

Seuraan kuulumalla voit nauttia saaristosta yhdessä toisten samanmielisten kanssa vaikkapa seuran käytössä olevalla mökillä Kirkonmaassa, telttaillen tai veneessä yöpyen. Mökki sijaitsee saaren pohjoisrannalla, n. 3 km yhteysalusten länsilaiturista.

Seuran mökissä on yöpymistilaa usealle henkilölle. Siinä on sähköllä toimiva lämmitys. Rantasauna löytyy aivan mökin läheisyydestä sekä grillikatos sen vierestä. Venepaikkoja löytyy useille veneille, myös isommille veneille. Kesäisin venelaitureiden  läheisyydessä rivitaloilla on myös kahvila, josta voit ostaa elintarvikkeita ja virvokkeita.

Kirkonmaa on suuri saari, jossa riittää paljon nähtävää. Saari on yli 5 km pitkä ja melkein 3 km leveä leveimmältä kohdaltaan. Saaressa on paljon vanhoja armeijan kiinteistöjä ja rakennelmia, joita voi käydä katselemassa ja vaikkapa muistelemassa armeijassa olo aikoja..

Saaren ympärillä on erinomaiset kalavedet. Keväiset ja syksyiset taimenpaikat, kesäiset kuhan uisteluvedet sekä syksyiset ahvenen jigauspaikat ovat kaikki aivan käden ulottuvilla. Kalastuspaikkoja löytyy myös lukemattomia ilman venettä.

Mukaan seuran toimintaan pääset helposti, eikä sinulla tarvitse olla aiempaa kokemusta tai taitoja. Seuralaiset auttavat ja opastavat mielellään. Voit myös olla todellinen intohimo-kalastaja, jolla on annettavaa muille tiedoissaan ja taidoissaan. Kaikki harrastajat ovat tervetulleita!

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity jäseneksi!

  • Kirkonmaan eteläkärki

  • Olli ja Taimen 2018 syksyllä

  • Antti ja Jaakko Syyskalastussafarilla 2017